Select Page

Welkom bij Gli Italiani English

Gli Italiani is hét unieke verkooppunt in Nederland van bijzondere kunstfoto’s van Italië van verschillende fotografen. Elke fotograaf weet met zijn eigen stijl de sfeer van het dagelijks leven van de Italianen én de pracht van Italiaanse landschappen op een bijzondere en authentieke manier weer te geven.
Fine-art fotografie van een prachtig Italië waar je van droomt… 

Onze winkel in het centrum van Haarlem, Gierstraat 63 – zwart is per 16 januari gesloten. Wij informeren u t.z.t. over een eventuele nieuwe lokatie.
Een deel van onze foto’s is echter nog steeds te zien in hetzelfde pand, waar nu een prachtige en authentieke Siciliaanse barber is gevestigd. U kunt alle foto’s online bestellen!

Wilt u graag een afspraak maken dan komen wij ook bij u thuis.
Stuurt u dan een mailtje naar: babette@gli-italiani.nl of een apje naar: 06 38348906.
Een berichtje kan ook via onze contactpagina.

Bekijk en bestel onze kunstfoto’s op deze website, selecteer op fotograaf, zwart-wit of kleur, soort ruimte en/of het onderwerp van de afbeelding.
Wij bezorgen de foto’s bij u per koerier of we brengen hem/ze zelf bij u langs.

U heeft wettelijk het recht om de foto binnen 2 weken te ruilen of uw geld van ons terug te ontvangen.
Dit geldt echter niet wanneer wij een speciale afdruk voor u laten maken.

Wij verkopen de foto’s al dan niet ingelijst, in verschillende formaten en met diverse afdrukmogelijkheden: op fotopapier van de beste fine-art kwaliteit, geplakt op dibond en achter prachtig plexiglas en op scherp afgedrukt fine-art canvas. U vindt de afdrukmogelijkheden, de formaten en de prijzen wanneer u de desbetreffende foto op de pagina ‘collectie’ aanklikt.
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw specifieke interieur, neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier  of telefonisch op nummer +31 6 38348906.

“Kunst impliceert controle van de werkelijkheid, want de werkelijkheid zelf bezit geen gevoel voor de esthetiek. Fotografie wordt kunst wanneer bepaalde controles worden toegepast.” 

– Ansel Adams

De Gli Italiani Collectie

Onze Galerie

Upload uw eigen foto

Raffaele Celentano

Diego Arbore

Lorenzo Grifantini

Anita Spooren

Herbert Grabe

Hans Madej

Umberto d’Aniello